ОСТАННІ НОВИНИ

На Львівщині викрили грабіжника-рецидивіста

|

Правоохоронці розкрили пограбування, що трапилося 22 травня  на вулиці Грабовецькій у Стрию.  Зловмисником, котрий зірвав з шиї 24-річної жінки золотий ланцюжок, виявився 29-річний мешканець Жидачівського району. Про це Львівському порталу повідомили у відділі комунікацій ГУ НП у Львівській області.

grabizh

До Стрийського відділу поліції 22 травня близько 22.00 звернулася  24-річна місцева мешканка, котра повідомила, що її пограбували: на вулиці Грабовецькій зловмисник зірвав з її шиї золотий ланцюжок з хрестиком та кулоном. Тоді перехожі неподалік місця злочину  затримали  молодика, котрий за описом потерпілої, був схожий  на грабіжника.

«Як встановлено, люди  затримали  29-річного мешканця одного з сіл Стрийського району. Проте, під час проведення розслідування за цим фактом виявилося, що до вчинення цього злочину причетна інша особа. Нам вдалося його затримати – це 29-річний  мешканець Жидачівського району.  У біографії зловмисника є судимість за вчинення грабежу та розбійного нападу, він відбув більше восьми років у місцях позбавлення волі», – повідомили правоохоронці.

29-річному молодику  оголошено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення. Наразі він перебуває під домашнім арештом. Чоловік може знову опинитися за гратами на строк до шести років.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *