ОСТАННІ НОВИНИ

Луценко хоче звільнити половину своїх заступників

|

Генеральний прокурор України Юрій Луценко планує звільнити половину своїх заступників. Про це повідомив народний депутат Мустафа Найєм на своїй сторінці у Facebook, передає кореспондент Львівського порталу.

utyghjrehfnehf

Народний депутат зустрівся з генпрокурором. За його словами, Луценко звільнить трьох своїх заступників.

«Наскільки я зрозумів, вже найближчим часом будуть звільнені троє, тобто половина, заступників. (Нагадаю, зараз їх шестеро, в тому числі, за посадою – керівник НАБУ Назар Холодницький). Не можу сказати, що я задоволений прізвищами тих, хто залишиться. Мені здається, репутаційно вони будуть якорем для самого Юрія Віталійовича», – написав політик.

Також Найєм додав, що кандидати на посади йому сподобалися.

«У той же час, порадували прізвища двох майбутніх заступників. Один з них – відомий адвокат, другий – фахівець з хорошим міжнародним досвідом. Обидва не з системи. Прізвища Юрій Віталійович, думаю, повинен озвучити сам”, – додав він.

І з зовсім позитивного, що вдалося дізнатися не в кабінеті Генпрокурора, а в коридорах – посаду прокурора Владислава Куценка скорочена, сам прокурор взяв відпустку, і є всі підстави вважати, що назад він не повернеться», – розповів Найєм.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *