ОСТАННІ НОВИНИ

Жінка видавала себе за працівницю турфірми і «розводила» львів'ян

|

У Львові жінка, представляючись працівницею туристичної фірми незаконно заволоділа коштами громадян. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі ГУ НП у Львівській області.

thumb_125209_news_m

Так, до Франківського відділу поліції  надійшли заяви від дев’яти мешканців Львова, які стали жертвами шахрайських дій. Заявники повідомили, що  у період кінця квітня – початку травня, вони перерахували кошти на вказаний невідомою їм жінкою банківський рахунок (від 4020 до  8820 гривень з особи), яка представлялася працівницею однієї з туристичних фірм, в якості передоплати за відпочинок у популярному таборі «Ізкі» на Закарпатті.

Після одержання коштів  «працівниця турфірми» зникала з грошима потенційних відпочиваючих. Загальна суму коштів, якими незаконно заволоділа шахрайка понад 67 тисяч гривень.

Правоохоронці розслідують всі обставини шахрайських дій, встановлюють особу жінку яка незаконно заволоділа коштами львів’ян. Перевіряється інформація про інших постраждалих від шахрайства з ніби-то послугами туристичної фірми.  Ведеться розслідування.

Фото: te.20minut.ua

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *