ОСТАННІ НОВИНИ

Львів прийме фестиваль вуличних видів спорту

|

У неділю, 5 червня, проспект Свободи стане ареною запеклих спортивних змагань, показових виступів та майстер-класів, адже саме тут проходитиме фестиваль вуличних видів спорту Yarych Street Fest. Про це Львівському порталу повідомили організатори фестивалю.

workaut

Починаючи з 10:00 і до заходу сонця на центральній алеї міста понад 1200 спортсменів презентуватимуть близько 15 видів спорту. Гості фестивалю зможуть спробувати себе у богатирських вправах, дисциплінах з кросфіту, воркауту і спортивного туризму. Також кожен охочий зможе вийти на татамі і повправлятися у східних бойових мистецтвах. Не забули на Yarych Street Fest і про шанувальників танців, які матимуть можливість вдосконалитися у вуличних та бальних танцях.

В рамках фестивалю відбудуться три офіційних турніри. Командний чемпіонат України зі стронгмену зіштовхне у силовому протистоянні 8 команд по 4 богатирі у кожній. Розсудить найсильніших всесвітньо відомий український богатир Василь Вірастюк.

У відбірковому етапі Української стрітбольної ліги зійдуться 130 команд зі всіх куточків України та 20 команд-гостей з Європи. Переможці цього відбіркового туру вирушать на Чемпіонат Європи у Латвію.

Також в рамках фестивалю відбудеться відбірковий етап чемпіонату України зі Street Workout, в якому більше 50 атлетів визначатимуть найсильніших.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *