ОСТАННІ НОВИНИ

«Гаряча» доба у зоні АТО: внаслідок бойових дій поранено 14 військових

|

За минулу добу внаслідок бойових дій загиблих у лавах українських військ немає, 14 військовослужбовців отримали поранення. Це сталося внаслідок ворожих обстрілів на Донецькому напрямку, а також підриву нашого БТР-80 на протитанковій міні під Старогнатівкою. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі РНБО.

мапа

Як зазначив речник  адміністрації Президента України з питань АТО  полковник  Андрій Лисенко, на Луганському напрямку противник порушив режим тиші лише 1 раз – у Станиці Луганській.

На Донецькому напрямку обстановка залишається незмінною. «Протягом всієї доби активні бойові дії велися у Зайцевому, Авдіївці та на двох позиціях по периметру Донецького аеропорту (Опитне та позиція «Шахта Путилівська» (також відома як «Шахта «Бутівка-Донецька»). Окупанти різко збільшили щільність мінометного вогню. Минулої доби по наших позиціях було випущено понад 100 мін. Також епізодично ворог застосовує БМП. Всього за минулу добу на Донецькому напрямку відбулося 15 ворожих обстрілів, зокрема 12 – із застосуванням мінометів», – розповів Лисенко.

Що стосується Маріупольського напрямку, тут обстановка дещо спокійніша – вчора там відбулося 14 ворожих обстрілів, зокрема 6 мінометних. Противник порушує режим тиші по всьому фронту, проте найбільша кількість обстрілів відбулася у Красногорівці, під Докучаєвськом та Широкиним.

Фото: РНБО

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *