ОСТАННІ НОВИНИ

Ворожі снайпери поранили двох українських військових

|

За минулу добу у зоні АТО не загинув жоден український військовий, двоє отримали поранення. Про це повідомляє ІАЦ РНБО, передає кореспондент Львівського порталу.

mapa

«Луганський напрямок

Близько 2 годин окупанти вели вогонь по українських позиціях біля с. Новозванівка Попаснянського району. Зазначимо, що під час обстрілів противник використовував БМП та зенітки. Також ворожа провокація відбулася у Станиці Луганській. Всього за минулу добу на Луганському напрямку відбулося 6 ворожих обстрілів.

Донецький напрямок

Як в минулі дні, бойові дії велися у Луганському, Зайцевому та Авдіївці. Здебільшого противник відкривав вогонь у темну пору доби. Під час обстрілів НЗФ використовували міномети, БМП, а також снайперів. Всього за минулу добу на Донецькому напрямку відбулося 12 обстрілів, зокрема 3 – із застосуванням важкого озброєння.

Маріупольський напрямок

Обстановка незмінна. Ворожі обстріли тривають по всьому фронту від Красногорівки до Широкиного. Зокрема, під Новотроїцьким сили АТО успішно знищили ворожий ПТКР, який вів вогонь по наших позиціях.

Всього вчора на Маріупольському напрямку відбулося 10 ворожих обстрілів.

За минулу добу внаслідок бойових дій загиблих у лавах українських військ немає, 2 військовослужбовців отримали поранення внаслідок ворожих снайперських обстрілів», – йдеться в повідомленні.

Фото: ІАЦ РНБО

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *