ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові просять встановити більше «WC» для собак

|

Правила поводження з тваринами, які ухвалила сесія міськради 17 березня, не співпадають з правилами благоустрою Львова, тому господарі, що не прибирають за своїми собаками, не можуть  наразі нести адміністративне покарання. Про це сьогодні, 26 травня, під час засідання сесії ЛМР повідомила депутат Ірина Оршак, передає кореспондент Львівського порталу із  сесійної зали.

Owner Clearing Dog Mess With Pooper Scooper
Owner Clearing Dog Mess With Pooper Scooper

За її словами, у правилах поводження з тваринами у Львові йдеться про обов’язок господарів  прибирати за своїми улюбленцями, втім в правилах благоустрою міста цього не зазначено.

«В правилах благоустрою міста не зазначено обов’язку господарів прибирати за тваринами. Це треба зробити, аби господарі, які не прибирають за своїми тваринами, несли адміністративну відповідальність за це», – заявиалла вона.

Також вона зазначила, що у місті варто встановити більше місць для вигулу собак.

«З метою виконання правил поводження з тваринами необхідно встановити спеціальні і території для того, щоб господарі  могли вигулювати улюбленців. Прошу скласти відповідний список-перелік відповідних територій, де треба встановити урни та пакети», – додала депутат.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *