ОСТАННІ НОВИНИ

Школярів заманюватимуть до бібліотек інтерактивними іграми

|

На Львівщині стартував проект “Бібліотека – це модно”. В рамках цього проекту заплановано 13 кроків до модернізації бібліотек Львівщини, зокрема, проведення “Літературного десанту”, створення інтерактивних ігор для дітей різного віку, за допомогою яких вони вивчатимуть мистецько-культурну спадщину Львівщини та України, проведення організованих читань та інші заходи. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Львівської ОДА.

_MG_0630_1464163057_613x408.66666666667_3_0

Тож, відтепер в оновлених відділах бібліотеки Турківської ЦРБ, зокрема у читальному залі із безкоштовним інтернетом,  діти мають можливість ознайомитись із електронними ресурсами бібліотеки, а також з інтерактивними іграми та квестами.

“Ми створили інтерактивні карти, а також цікаві інформацій довідки до них для різних вікових категорій дітей, щоб мотивувати дітей більше “подорожувати” Львівщиною та Україною, дізнаватись більше про локальні природні, туристичні та історичні об’єкти”, – зазначила директор департаменту з питань культури, національностей та релігій Львівської облдержадміністрації Христина Береговська.

За словами Христини Береговської, такі нововведення стануть майданчиком для активного позашкільного життя, адже інтерактивні ігри стимулюють дітей до навчання, підвищують інтерес і мотивацію до читання, розвивають комунікативні вміння та навички.

Фото: ЛОДА

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *