ОСТАННІ НОВИНИ

Невідомий «замінував» багатоповерхівку на вулиці Богдана Хмельницького

|

Правоохоронці перевіряли повідомлення про можливий вибух у житловій багатоповерхівці Львова. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі ГУ НП у Львівській області.

замінування

Так, учора на оперативну лінію «102» о 19.30 надійшло повідомлення від 69-річної львів’янки,  про те, що на її стаціонарний телефон зателефонував невідомий чоловік, який сказав їй, що «за 30 хвилин виведи людей, бо я підірву будинок».  Жінка відразу звернулася до працівників поліції.

На вказану адресу у Львові, до будинку №11 на вулиці Богдана Хмельницького, прибула слідчо-оперативна група, вибухотехніки, кінологи та фахівці інших служб, які задіюються у даних випадках. З шестиповерхового житлового будинку на 36 квартир, було евакуйовано 29 мешканців, з них 4 дітей.

Після проведеного обстеження будинку і прилеглої території – вибухових пристроїв та вибухонебезпечних предметів виявлено не було.

Вирішується питання про відкриття кримінального провадження. Правоохоронці встановлюють від кого жінка отримала анонімне повідомлення про можливий вибух.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *