ОСТАННІ НОВИНИ

Аварійний міст на Городоцькій нарешті закривають на ремонт. Деталі

|

У зв’язку  з проведенням аварійно-відновлювальних робіт на шляхопроводі на вулиці Городоцькій, 166, з 10:00 год. 28 травня і до 14 жовтня цього року рух транспорту тут буде заборонений. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Львівської міськради.

міст

За інформацією управління транспорту та зв’язку ЛМР, на час проведення робіт міські автобуси №11, 13, 18 та 23 курсуватимуть по вул.Кондукторській, у зворотному напрямку – до центру міста – по вул.Окружній; маршрути №№28 та 32 – по вул.Народній, у зворотному напрямку  – до центру міста – по вул.Окружній.

За даними мерії, трамвай маршрут №7 до закінчення ремонтних робіт не курсуватиме. Щоправда за даними Львівського порталу, жодних трамвайних колій там немає. Вочевидь мова про тролейбус №7.

Нагадаємо, у процесі реконструкції шляхопроводу також буде розширено проїзну частину дороги до 4-х смуг на вул. Городоцькій на ділянці від Хлібзаводу до вул. Сяйво.

«Стан шляхопроводу – передаварійний, роботи будуть складні і триватимуть орієнтовно до середини жовтня цього року», – зазначили у відділі капітального ремонту управління інженерного господарства ЛМР.

Роботи виконуватиме ТзОВ «Західтрансбуд».

Як відомо, на реконструкцію моста з розширенням проїзної частини у міському бюджеті закладено 27 млн грн.

Зазначимо, що про необхідність ремонту аварійного моста на вулиці Городоцькій, 166 говорилось протягом багатьох років. Втім, коштів у бюджеті на ліквідацію цієї проблеми не ставало. Через небезпеку обвалу моста у грудні 2015 року ним заборонили їздити автомобілям вагою більше 10 тонн.

Згодом стало відомо, що початок робі затримають на кілька днів. Дорогу перекриють із 1 червня.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *