ОСТАННІ НОВИНИ

Українська візажистка стала фіналісткою голлівудського конкурсу гримерів

|

Молода візажістка з України Джулія Мельник бере участь у міжнародному конкурсі гримерів Next Level of Cosplay, який проводить голлівудська академія професійного гриму для кіно Cinema Makeup School. Про це повідомляє Культпростір.

візажист1

Джулія лідирувала впродовж трьох етапів конкурсу і дісталася до фіналу, де змагається з п’ятьма учасниками за грант розміром у 15 тисяч доларів на навчання в Cinema Makeup School.

У конкурсі дівчина представляє образ Білого Ходока з серіалу «Гра престолів», який за її словами, вона створила з «підручних засобів і ганчірок з секонд-хенду».

Джулія Мельник працює у сфері візажу вже 7 років. «Колись я натрапила на американське шоу Face Off, де створюють нереальні образи. Я закохалася в це і почала шукати школи, де можна було б повчитися такому. Але в нашій країні ця індустрія розвинена слабо. Тому я вчилася за допомогою роликів на YouTube», – поділилася з Cultprostir Джулія.

Молода візажистка каже, що прагне стати професійним гримером і присвятити цій справі своє життя. «Я хочу бути частиною індустрії кіно, котра зараз розвивається в Україні, і застосовувати отримані в голлівудській школі знання та навички на батьківщині», – говорить Джулія.

Фото: Джулія Мельник

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *