ОСТАННІ НОВИНИ

Правоохоронці Львівщини розслідують обставини раптової смерті чоовіка

|

Правоохоронці розслідують обставини смерті іноземця, що раптово помер під час перебування у батьківському будинку. Про це Львівському порталу повідомили у відділі комунікації ГУ Національної поліції у Львівській області.

рука

До Перемишлянського відділення поліції надійшло повідомлення від медиків про те, що в одному із сіл Перемишлянського району помер 46-річний чоловік, громадянин іноземної держави.

Виїздом на місце події слідчо-оперативної групи встановлено, що 24 травня, близько 15.30, в житловому будинку під час проведення ремонтних робіт у ванній кімнаті раптово помер уродженець Львівщини, на даний час громадянин іноземної держави, який прибув до України і проживав у будинку батьків, де почав робити ремонт власними силами. Зі слів родичів, чоловік останнім часом скаржився на погане самопочуття. При огляді тіла слідів насильницької смерті не виявлено.

Призначено ряд експертиз, всі обставини події з’ясовуються.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст. 115 КК України (Вбивство, тобто умисне протиправне заподіяння смерті іншій людині, – карається позбавленням волі на строк від семи до п’ятнадцяти років).

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *