ОСТАННІ НОВИНИ

Суд виправдав високопосадовця через якого загинуло дві людини?

|

Апеляційним судом Львівської області за скаргою прокуратури Львівської області скасовано вирок Перемишлянського районного суду, яким керівника однієї з філій «Львівська ДЕД» ДП «Львівський облавтодор» безпідставно визнано невинним у службовій недбалості. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі прокуратури Львівської області.

ДТП, кювет

Встановлено, що вказаний посадовець, не зважаючи на випадки ДТП, не вжив необхідних заходів для інформування учасників дорожнього руху про аварійний стан покриття автомобільної дороги державного значення сполученням Мукачево-Івано-Франківськ-Рогатин-Львів у межах Львівської області.

Така недбалість керівника, який не забезпечив встановлення жодних попереджувальних знаків про аварійну ділянку, призвела до смертельної дорожньо-транспортної пригоди, внаслідок якої загинуло дві особи, одну людину травмовано та пошкоджено три автомобілі.

Апеляційний суд Львівської області погодився з позицією прокуратури області щодо істотного порушення вимог кримінального процесуального закону районним судом під час ухвалення незаконного виправдувального вироку щодо цього посадовця, а тому скасував його та скерував кримінальне провадження на новий судовий розгляд.

Зазначимо, що загалом цьогоріч за втручання прокурорів на Львівщині скасовано 9 незаконних виправдувальних вироків та ухвал про закриття кримінальних проваджень із реабілітуючих підстав з призначенням нового судового розгляду.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *