ОСТАННІ НОВИНИ

Фінал «Кубку націй Данон» пройде у Львові

|

Український фінал міжнародного дитячого чемпіонату з аматорського футболу «Кубок Націй Данон» відбудеться 26 травня о 10:00 у Львові. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі ЛМР.

Element: LOGO_DNC_MAIN_CMYKColorimetric Mode: CMYK

Вирішальні матчі турніру пройдуть на стадіоні «Арена Львів», який вже приймав юних футболістів два роки тому. Команда-переможець національного етапу змагань відправиться до Парижу вже восени цього року, щоб представляти Україну на світовому фіналі «Кубку Націй Данон».

Щорічно «Кубок Націй Данон» об’єднує сотні тисяч юних спортсменів з найрізноманітніших куточків земної кулі, а за всі роки проведення турніру на футбольних полях побували понад 12 млн. дітей. Так, у фінальній частині змагань 2016 року візьмуть участь 400 юних футболістів з 32 країн. Кожного року команди зустрічаються на славетних стадіонах, що вміщують близько 30 000 глядачів.

З квітня по всіх областях України проходили відбірні матчі сезону 2015/2016.

Переможцями груп та щасливими володарями путівок до фінального етапу всеукраїнського турніру, який пройде 26 травня у Львові, стали такі команди:

– ЗОШ № 1 м. Свалява (Закарпатська область);

– НВК № 26 м. Рівне;

– ЗОШ смт Черняхів (Житомирська область);

– ЗОШ № 12 м. Конотоп (Сумська область);

– ЗОШ № 9 м. Нікополь (Дніпропетровська область);

-НВК № 6 м. Кіровоград;

-ЗОШ № 1 м. Берислав (Херсонська область).

Також фіналістом змагань на правах господаря став переможець Львівського обласного фінального турніру – команда ЗОШ села Прилбичі Яворівського району.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *