У Старому Самборі «працівник посольства» ошукав бабусю

|

Пенсіонерка віддала шахраям гроші та золоті вироби за «залагодження проблем» онука, який перебуває за кордоном. Про це Львівському порталу повідомили у відділі комунікації ГУ Національної поліції у Львівській області.

пенсіонерка

До Старосамбірського відділення поліції надійшла заява від жителя міста Старий Самбір про те, що 21 травня, близько 2.00, на домашній телефон його 76-річної матері, жительки міста Старий Самбір, зателефонував невідомий, який представився працівником посольства України в  одній з іноземних держав. Чоловік повідомив, що її онук, який перебуває в одній з країн ЄС, має проблеми із законом через побиття людини і для «вирішення питання» потрібно 4000 євро. Після чого жінка передала невідомому чоловіку, який приїхав за грошима, 2000 гривень, золотий ланцюжок з кулоном, сережки та перстень із золота.

Після того, як з’ясувалося, що  в онука все гаразд і проблем із законом в державі в якій він перебуває, в нього не виникало, жінка повідомила про це сину, який і звернувся до правоохоронців із заявою про шахрайство.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст. 190 КК України (Заволодіння чужим майном або придбання права на майно шляхом обману чи зловживання довірою (шахрайство).

Всі обставини  події розслідуються.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *