ОСТАННІ НОВИНИ

Незабаром у Львові стартує AGROPORT West 2016

|

З  26 по 28 травня 2016 року у Львові відбуватиметься один з найбільших галузевих заходів Східної Європи – Міжнародний форум з розвитку фермерства AGROPORT West 2016. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі ЛОДА.

agroport

В рамках форуму пройде 19 програмних заходів, участь у ньому візьмуть понад 150 компаній.

Також в рамках AGROPORT West 2016 – вперше в історії форуму AGROPORT – відбудеться II Національний конкурс шеф-кухарів «День національної кухні».  Загалом у ньому візьмуть участь понад 100 шеф-кухарів з різних куточків України. Для приготування конкурсних страв використовуватиметься вітчизняна фермерська продукція.

Варто зазначити, один з найбільших галузевих заходів Східної Європи, AGROPORT 2016 проходить за підтримки Міністерства аграрної політики та продовольства України та Львівської обласної державної адміністрації та під егідою Організації Об’єднаних Націй в рамках оголошеного ООН року зернобобових.

Представники засобів масової інформації запрошуються до акредитації та зможуть вільно відвідувати всі заходи першого етапу Міжнародного форуму з розвитку фермерства AGROPORT 2016 – AGROPORT West. Попередня акредитація відкрита з 23 травня по 25 травня 2016 року до 18:00 год.

Урочисте відкриття Міжнародного форуму з розвитку фермерства AGROPORT West 2016 розпочнеться о 09:00. Початок програмних заходів форуму – о 09:30.

Детальніше ознайомитися з програмою форуму, а також додаткову інформацію стосовно трансферу до аеропорту  буде розміщено на сайті agroport.ua.

 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *