ОСТАННІ НОВИНИ

У центрі Львова найкращий еко-транспорт міста дав старт масштабному марафону

|

Одне з наймасштабніших в Європі ралі на електромобілях – Електромобільний Марафон 2016 Львів – Монте-Карло – стартувало сьогодні з площі Ринок у Львові, передає Львівський портал.

електромарафон

електромарафон6

електромарафон1

За традицією, щорічне електромобільне європейське ралі проходить під патронатом Його Світлості Князя Монако Альбера II. Головна мета змагання – привернути увагу європейської спільноти до проблеми охорони навколишнього середовища, допомогти популяризації серед європейців та українців екологічно чистого транспорту та сприяти розвитку відповідної інфраструктури.

електромарафон7

На пл. Ринок гості та мешканці міста змогли оглянути і електротранспорт, вироблений у Львові – електробус та трамвай.

електромарафон5

електромарафон2

Також у Львові сьогодні представили прототип першого українського електромобіля Synchronous – ексклюзивного туристичного таксі, побудованого спеціально для європейських курортних міст. Протягом шляху всього Марафону запланована низка презентацій українського електромобіля в європейських містах.

електромарафон3

Відтак Марафон стартував та розпочав свою подорож-змагання до Монте-Карло. За два тижні учасники Марафону проїдуть більш ніж 3000 кілометрів, відвідають 10 європейських країн й 23 міста.

електромарафон4

Фото: ЛМР

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *