ОСТАННІ НОВИНИ

Справу контрабанди «чорного лісу» у Ходорові намагаються затягнути?

|

Вчора розпочався другий раунд битви у справі ешелону «чорного лісу» у Ходорові. Активісти повідомляють, що кримінальне провадження намагаються затягнути, передає кореспондент Львівського порталу.

ходорів1

За словами активістів, суддя Жидачівського районного суду Львівської області прийняв дивовижно суперечливі рішення.

«З одного боку на вимогу слідчого він таки дозволив вилучити супровідні документи на усі вагони з деревиною для докладної перевірки, а з іншого відтермінував арешт ешелону «до уточнення інформації» на невизначений термін.

На його думку простий слідчий райвідділку має змогу, знання у митній та лісовій справі, а ще технічні засоби, щоб самостійно і вже остаточно розібратись де з-поміж 53 вагонів «правильний», а де «лівий ліс»!? Замість підтримати цілком резонне клопотання поліції про «експертизу й затримання кожного вагону», суд фактично свідомо вповільнив розслідування резонансної справи», – йдеться у пості активіста Тараса Матвієва.

ходорів

Інформація про те, де, коли та хто має проводити цю перевірку, також залишилась невідомою.

Ми вже звернулись із заявою до керівництва ‪‎СБУ з проханням взяти цю справу на особливий контроль. Крім того будемо й далі стежити за кожним кроком усіх причетних сторін.

Наша вимога незмінна – законне покарання для ‪чорних лісорубів, бюрократів, що ставили свої підписи на деклараціях, і дахувальників у силових органах», – пише активіст.

Фото: соцмережі

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *