ОСТАННІ НОВИНИ

Джамала у Львові розповіла про свої стосунки з Лазарєвим

|

Російський співак Сергій Лазарєв, що посів 3-тє місце на «Євробаченні-2016», фактично привітав Джамалу із перемогою на цьому конкурсі. Про це співачка повідомила сьогодні, 21 травня, під час прес-конференції у Львові перед своїм концертом, передає кореспондент Львівського порталу.

IMG_8737

Джамала розповіла, що вони з Сергієм Лазарєвим обмінялися побажаннями удачі перед виступами.

«З Сергієм ми стояли поряд, коли  виходили на  представлення прапорів. Я йому побажала успіху, і він мені побажав успіху. Коли вже були результати, я бачила його обличчя на екрані. Воно було достатньо щирим, він посміхався і аплодував. Він мені потім написав смс, що було дуже все справедливо. Я не знаю, який зараз на нього чиниться тиск», – зазначила вона.

Також Джамала зізналась: пісня російського виконавця їй не дуже імпонує.

«Я дійсно бажала йому успіху і вважала його номер дуже сучасним, технологічним, але це не така музика, яку я дійсно люблю. Мені подобалась пісня Австралії, Мальти…», – заявила вона.

Окрім того, переможниця «Євробачення-2016» додала, що стала темою номер один у російському медіа-просторі.

«Мені навіть дуже незручно, що я стала головним обговоренням на російському телебаченні, що більше новин нема. Просто Джамала щось там заспівала так, що обурило всіх – як таке можна співати взагалі», – сказала Джамала.

Раніше Львівський портал писав, що незабаром світ побачить кліп н пісню Джамали “1944”.

Фото: Львівський портал

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *