ОСТАННІ НОВИНИ

У центрі Львова Герої АТО віддячать львів’янам

|

Завтра, 21 травня, на площі Ринок перед входом у Ратушу воїни АТО разом з волонтерами Самооборони проведуть унікальну концертну акцію. Герої ділитимуться із львів’янами своїми переживаннями та емоціям, які вони «привезли» зі сходу України. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Народної Самооборони.

52

Так, бійці, які повернулись з передової, дякуватимуть за допомогу. Сам захід розпочнеться о 16:00 год.

Урочистий концерт «До тебе серцем лину, моя Україно. Герої дякують Вам» організовують ГО «Союз Ветеранів Десанту» разом з «Народною Самообороною» Львівщини.

«Якось у розмові військові, які повернулися з передової сказали, що хочуть подякувати людям, які допомагали їм на війні. Зокрема хочуть подякувати тим, хто долучається до збору допомоги, хто їздить з караванами на схід, хто молиться за них. Так, ми вирішили організувати неформальне та відкрите спілкування наших Героїв з простими львів’янами, для того, щоб вони поділилися своєю історію боротьби за свободу та незалежність українського народу. Кожен з учасників сам обрав метод подяки: хтось заспіває пісню, хтось прочитає вірш, а дехто просто через фотографії розповість фронтові історія з війни. Ми ж, маємо щиро дякувати нашим Героям за те, що вони захищають нас», – каже керівник «Народної Самооборони» Львівщини Валерій Веремчук.

Додамо, фотовиставку солдат з передової організують  активісти ГО «Книжкова сотня».

Зазначимо, у Львові відбудеться серія заходів «Герої дякують Вам». Дійство влаштують у кожному житловому масиві міста. Минулого тижня концерт уже відбулося у Шевченківському районі.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *