ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові викрили чергову підпільну АЗС

|

Податкова міліція Львівщини виявила чергову підпільну АЗС у Львові. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі ГУ ДФС у Львівській області.

АЗС

Так, 17 травня на території Львова працівниками податкової міліції припинено незаконну діяльність нелегальної автозаправної станції, яка спеціалізувалася на реалізації дизпалива сумнівного походження.

Під час слідчих дій задокументовано факти реалізації і функціонування «підпільної» АЗС, виявлено і вилучено 23 тис. літрів дизпалива невідомого походження орієнтовною вартістю 460 тис. грн та чорнові записи. Порушено клопотання про накладення арешту на майно у судовому порядку.

Тривають слідчі дії в межах кримінального провадження за статтею 204 КК України за фактом незаконного зберігання і збуту підакцизних товарів.

Як зазначив перший заступник начальника ГУ ДФС у Львівській області Олег Стельмащук: «З початку 2016 року це вже третя за рахунком нелегальна АЗС, діяльність якої припинено податковою міліцією Львівської області. По перших двох фактах у Дрогобичі і у Львові матеріали вже передано до суду, а в одному з них навіть є судове рішення про конфіскацію АЗС і штрафні санкції на понад 66 тис. гривень».

Фото: 4vlada.com

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *