ОСТАННІ НОВИНИ

На Львівщині запустять перший в Україні веловагон

|

Цієї п`ятниці на Львівщині запустять перші спеціалізовані вагони адаптовані під потреби велосипедистів, які курсуватимуть за напрямком Львів-Мукачево та Львів-Ужгород. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Львівської ОДА.

056f5a84ee5003fef3713baef06624e4_1463580961_600x399_3_0

“Запуск веловагонів, без сумніву, дозволить активізувати як внутрішній, так і зовнішній туризм. Тому впродовж останніх двох місяців спільно з “Львівською залізницею” та велоспільнотою ми активно працювали над реалізацією цього проекту, аби створити комфортні умови для подорожування та перевезення велосипедів. Зараз облаштували вагони лише у електропоїздах найпопулярніших серед велосипедистів напрямків, але якщо проект себе виправдає, то будемо розширювати його й на інші маршрути”, – зазначив начальник управління туризму та курортів Львівської облдержадміністрації Роман Теребенець.

За його словами половину вагону переобладнали для роверів, зокрема прикріпили гаки для вертикального кріплення, а на іншій половині залишили  сидіння, призначені для власників велосипедів.

Фото: ЛОДА

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *