ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові шукають волонтерів для роботи з дітками

|

Навчально-реабілітаційний центр «Джерело» запрошує учнів старших класів, студентів, фахівців та усіх небайдужих стати волонтерами Центру та приятелями дітей та молоді з особливими потребами. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Львівської міської ради.

афіша

«Незабаром розпочнеться літня пора року, під час якої наші вихованці мають  більше прогулянок, виїздів та таборів. Ми запрошуємо усіх стати волонтерами «Джерела», поділитись своїми вміннями, знаннями та теплом, знайти нових друзів, стати частиною великої спільноти. До речі, багато спеціалістів, які зараз працюють у Джерелі, прийшли сюди вперше саме як волонтери», – зазначила  директор Центру  Анна Гайдучок.

Волонтерити можна у кількох напрямках.  Зокрема, допомога потрібна:

  • у проведенні гуртків та занять  для дітей та молоді  з особливими потребами, під час прогулянок, літніх виїздів та таборів;
  • в поширенні інформації (фото, відеозйомки, поширення друкованих матеріалів).

Щоб приєднатися до дружньої команди волонтерів «Джерела», потрібно  зателефонувати за номером 098 284 21 23 або прийти у Навчально-реабілітаційний центр «Джерело» за адресою: м. Львів, проспект Червоної Калини, 86a.

Довідка

Навчально-реабілітаційний центр «Джерело» – це благодійна установа, яка надає освітньо-реабілітаційні послуги для дітей та молоді з особливими потребами і дітей з групи ризику.

Всі послуги Центру – безкоштовні.

Протягом понад 22 років діяльності у «Джерелі» отримали послуги близько 5 тисяч дітей та молоді з особливими потребами.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *