ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові пройде потужна промислова виставка

|

Спеціалізована виставка обладнання й інструменту для лісового господарства, деревообробної та меблевої промисловості «Деревооборобка» традиційно відбудеться наприкінці весни (31 травня – 3 червня) у Львові. Цьогорічна виставка вдвічі більша у порівнянні з минулими роками. Потужність галузевого заходу засвідчить також географія та якість учасників, передає Львівський портал.

Деревооборобка

Цього року виставка проходитиме у новій професійній локації – новому, спеціалізованому виставковому центрі «Південний-EXPO». Виставкова площа в залі становить 3100 кв.м., ще понад 2000 кв.м. займуть відкриті виставкові площі. Це свідчить про масштабність та грандіозність виставки, а причин для цього є чимало, оскільки кількість учасників вже понад 100 з 8 країн світу (Україна, Польща, Німеччина, Латвія, Естонія, Словенія, Фінляндія, Італія). Серед них є багато нових імен, як для України так і для виставки.

Вражає і активність постійних учасників, які дуже ретельно готуються до виставки, щоб здивувати відвідувачів.

Вперше на виставці буде представлений п`ятиосьовий оброблювальный центр з ЧПК Rover A виробництва Biesse Spa (ТОВ Станкодніпро); СП Ройек-Львів представить новинку для малих підприємств: універсальні автоматичні котли «СТОЖАРИК» потужністю 30, 50 та 95 кВт з варіантами бункера об’ємом 0,5м³ або 2,0м³; Мост-Україна теж підготував чимало «родзинок», а саме: промисловий верстат на широку пилу для роботи з великогабаритною деревиною, LX100 – пилорама професійного класу розроблена спеціально для країн СНД, на базі ріжучої голови WM LT 10,  EG350 – професійний поздовжньо-обрізний верстат для середнього бізнесу, а також зварювальне обладнання для стрічкових пил італійської компанії Viscat Fulgor; Фірма “Фельдер Україна” демонструватиме фугувальний верстат з найдовшими столами в своєму класі та запатентованою системою строгального валу, що дозволяє отримати ідеальну чистоту поверхні. Також презентуватиметься фрезер  промислового сегменту з ексклюзивною системою заміни шпинделів. І це ще далеко не весь перелік новинок від учасників.

Виставкова експозиція охопить широкий ряд обладнання та матеріалів для обробки деревини, виробництва меблів, сучасні технології для української лісової промисловості,  модульні системи аспірації, обладнання лісосушильних камер, комплексні рішення по організації нових і модернізації діючих лісопильних цехів та деревообробних виробництв, подрібнювачі вітчизняного виробництва, чималий асортимент високоякісної лако-фарбової продукції  для різних сфер застосування та ін.

В рамках виставки заплановані заходи, які додадуть виставці ще більшої вагомості та підкріплять її статус, як основної галузевої події на теренах Західної України, зокрема:

Засідання Української Асоціації Деревообробного Обладнання (УАДО);

Конференція «Шляхи активізації експорту деревообробниками та меблевиками України»;

Діюча міні-фабрика з виробництва меблів, яка на живо демонструватиме відвідувачам виробничий процес. Але це – опосередкований результат, значно важливішою є соціальна мета проекту, що отримав назву «Покоління для покоління». В межах проекту вже згадана міні-фабрика виготовить комплект меблів для педіатричного відділення Львівської міської дитячої клінічної лікарні. Передача першого комплекту відбудеться під час офіційного відкриття виставки. Ідеологом цього проекту є директор ПП Ющишин, який і взявся за реалізацію цієї благодійної справи. До проекту уже долучилися такі відомі компанії, як «Blum» (виробник меблевої фурнітури), «Hranipex» (виробник меблевих крайок), «Kleiberit» (виробник клеїв), Lamello (виробник систем з’єднання) та ПрАТ «Гал-ЕКСПО» (організатор виставки).

Перша подія всеукраїнського туру “Сильний бізнес для сильних людей”, в рамках якої відбуватимуться: Тест-Драйв обладнання Wood-Mizer, Тест-Драйв комерційних автомобілів FORD, Тест-Драйв техніки Stihl, розважальна програма з призовими конкурсами та подарунками від партнерів проекту (бензомототехніка, пальне, вигідні умови лізингу тощо) і шоу від В. Вірастюка та Федерації Стронгменів України.

Організатори XIX Міжнародної  виставки «Деревообробка – 2016» – компанія «ГалЕкспо» –   щиро сподіваються, що цьогорічна виставка стане успішною як для учасників, так і для відвідувачів. А результатом її проведення будуть взаємовигідні контракти, домовленості та нові контакти, що стануть подальшим поштовхом для розвитку деревообробної і меблевої галузей України.

Фото: instrumental-ua.com

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *