ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові працівниця банку заволоділа «пристойною» сумою своїх клієнтів

|

У Львові працівниця банку шахрайським методом перераховувала собі кошти клієнтів. Про це Львівському порталу повідомили у відділі комунікації ГУ НП у Львівській області.

шахраї

Так, працівниця від імені клієнтів банку складала та підписувала фіктивні договори щодо віддаленого доступу до їх рахунків через інтернет-програму. Далі, діючи на підставі цих фіктивних договорів та маючи ключі доступу, жінка перераховувала кошти з  рахунків клієнтів банку на свій особистий картковий рахунок.

Коли клієнти зверталися у банк для того щоб з’ясувати, на якій підставі з їх рахунків були зняті кошти, жінка «перекидала» на ці рахунки кошти інших клієнтів банку та пояснювала ситуацію технічною помилкою.

Досудовим розслідуванням у кримінальному провадженні, відкритому за ч.1 ст.366 (службове підроблення) КК України правоохоронці встановили, що у такий спосіб бухгалтер-експерт привласнила кошти вкладників на суму більшу ніж триста тисяч гривень. Гроші вона витратила на власні потреби.

Санкція статті передбачає покарання – штраф або обмеження волі на строк до трьох років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *