ОСТАННІ НОВИНИ

Синютка відправиться у повторне турне областю

|

Незабаром губернатор Львівщини Олег Синютка ще раз «прокатається» областю, щоб оцінити рівень розвитку та дотримання правил районами. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Львівської ОДА.

синютка

Як повідомляють у відомстві, під  час попередніх об’їздів керівники Львівщини особливу увагу звертали на обсяги та якість виконання робіт з підготовки до Великодніх свят у районах, зокрема приведення до ладу населених пунктів та доріг.

Як повідомив на нараді в.о. директора департаменту розвитку та експлуатації житлово-комунального господарства ЛОДА Назарій Романчук, аутсайдерами  сьогодні є Радехівський, Перемишлянський, Золочівський, Пустомитівський райони, а також міста Дрогобич і Стебник.

Зокрема, найбільше скарг щодо незадовільного стану узбіч доріг та зупинок міського транспорту висловили представникам Радехівського та Пустомитівського районів. Також відзначається незадовільний стан із наявністю стихійних сміттєзвалищ та засмічення узбіч  у  Пустомитівському районі та містах Дрогобич і Стебник.

Що ж до стану об’єктів громадського простору, зокрема дитячих майданчиків, огорож та фасадів, критичною є ситуація на Золочівщині.

У зв’язку із не надто оптимістичною ситуацією у районах до Зелених свят керівництво Львівщини планує повторно здійснити об’їзд районів області.

Раніше Львівський портал писав, що на Львівщині 18% населення викидає сміття у кущі.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *