ОСТАННІ НОВИНИ

Під час боїв на Донбасі поранили десятьох українських захисників

|

За минулу добу внаслідок бойових дій загиблих у лавах українських військ немає, 10 військовослужбовців зазнали поранень. Ці втрати українські війська понесли на Донецькому та Маріупольському напрямках по всьому фронту. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі РНБО.

18-05

Як зазначив речник  адміністрації Президента України з питань АТО  полковник  Андрій Лисенко, противник активізувався на Луганському напрямку.

«Минулої доби ворог 5 разів порушив режим тиші по всьому фронту у Станиці Луганській, Трьохізбенці, Новозванівці. Зокрема під обстріл потрапив КПВВ «Станиця Луганська», – розповів він.

Що стосується Донецького напрямку, вчора відбулося 8 ворожих обстрілів, зокрема 3 – із застосуванням мінометів. Основні гарячі точки – Зайцеве, Авдіївка, Опитне. Як завжди, противник активізується у другій половині дня.

На Маріупольському напрямку бойові дії велися лише в темну пору доби.

«Обстріли відбуваються по всьому фронту – в районі Докучаєвська, Павлополя та Широкиного. Ворог дуже активно використовує важке озброєння: минулої доби по наших позиціях було випущено понад 40 мінометних мін та 70 артснарядів до 152-мм гармат. Всього вчора на Маріупольському напрямку відбулося 10 ворожих обстрілів, зокрема 6 – мінометних та артилерійських», – зауважив Лисенко.

Фото: РНБО

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *