ОСТАННІ НОВИНИ

На Львівщині пройшов етап Кубку України з пейнтболу

|

Цими днями у селі Кожичі Яворівського району Львівщини відбувся І етап Кубку України 2016 року з пейнтболу. Про це Льівсьокму порталу повідомили в управлінні фізичної культури і спорту ЛОДА.

paintball

Змагання проведено за підтримки Федерації пейнтболу України, осередку Федерації

пейнтболу України у Львівській області та спортивно-відпочинкового комплексу

«BNB». Загалом змагалося 9 команд з Києва, Харкова, Вінниці, Дніпропетровська, Львова, сформованих кожна з п’яти гравців, за двома дивізіонами.

Під час підведення підсумків організатори змагань висловили вдячність львів’янамза хороші умови для спортивного суперництва.

Результати І етапу Кубку України 2016 року:

1 дивізіон:

1 місце – KievXpress (Київ)

2 місце – ZZ-Тop (Київ)

3 місце – KievXpress Light (Київ)

4 місце – Bomba NIX (Харків)

2 дивізіон:

1 місце – BNB (Львів)

2 місце – Smart (Київ – Дніпропетровськ)

3 місце – Kharkov Rage (Харків)

4 місце – BNB Light (Львів).

Довідка:

Сучасний пейнтбол, як вид спорту, представлено 3-ма напрямами: спортивні турніри, розважальний пейнтбол та тренування спеціальних служб. В Україні пейтбол почав культивуватися від 1994 року, коли було засновано Федерацію пейнтболу України. Упродовж цього часу регулярно проводяться чемпіонати України, турніри місцевого та всеукраїнського рівнів. Збірна команда України з пейнтболу бере активну участь у спортивних заходах світового рівня, зокрема, у 2013 році збірна України посіла 8 місце в першому Чемпіонаті світу з пейнтболу, що відбувався у Франції.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *