ОСТАННІ НОВИНИ

Вчора у Львові іноземці вчинили масову бійку зі зброєю

|

За фактом масової бійки між іноземцями, під час якої було травмовано шістьох осіб, львівські правоохоронці відкрили кримінальне провадження за статтею «хуліганство». Про це Львівському порталу повідомили у відділі комунікації ГУ Національної поліції у Львівській області.

бійка

 

Вчора, 16 травня, близько 16.00 на оперативну лінію 102 надійшло повідомлення про масову бійку, що сталась на одній з львівських вулиць поблизу кафе.

На місце події негайно виїхали правоохоронці. Встановлено, що внаслідок бійки травмовано шістьох осіб. За словами очевидців, участь у бійці брали близько двадцяти чоловіків віком від 25 до 45 років, котрі також застосовували травматичну зброю. До приїзду поліцейських біля кафе залишились лише травмовані – інші учасники встигли втекти на автомобілі. Усім травмованим надали медичну допомогу.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч.4 ст.296 (хуліганство) КК України. Санкція статті передбачає покарання – позбавлення волі на строк від трьох до семи років. Правоохоронці встановлюють причину конфлікту, особи учасників бійки, а також вживають усіх заходів для їх затримання.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *