ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові «замінували» ліцей та училище

|

Вчора на Сихові повідомили про замінування двох навчальних закладів. Про це Львівському порталу повідомили у департаменті з питань цивільного захисту Львівської ОДА.

львівські училища

16 травня о 16:57 невідома особа на телефон Львівського оператора служби «102» повідомила про замінування у місті Львові приміщень Державного професійно-технічного навчального закладу «Львівський професійний політехнічний ліцей» (вул. Зелена, 151а) та «Львівського вищого професійного училища дизайну та будівництва» (вул. Пимоненка М., 15). Вимог, виконання яких могло б відвернути вибух, не висувалось.

Місця подій були огороджені, виставлено охорону та припинено доступ сторонніх осіб. З Львівського вищого професійного училища дизайну та будівництва в безпечне місце виведено 8 чоловік персоналу. З Львівського професійного політехнічного ліцею в безпечне місце виведено 30 учнів та 12 чоловік персоналу.

Спеціалістами вибухово-технічного відділу науково-дослідного експертно-криміналістичного центру при Головному управлінні Національної поліції у Львівській області разом з кінологом проведено обстеження приміщень ПТУ та прилеглої території. Пошукові роботи завершено о 18:43 год. на вул. Зелена, 151а, та о 19:30 год. на вул. Пимоненка М., 15 – вибухового пристрою не виявлено.

Проводяться заходи з встановлення особи, яка надала неправдиве повідомлення про замінування.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *