ОСТАННІ НОВИНИ

Польські науковці навчають українських ветеринарів

|

Два дні у Львівському національному університеті ветеринарної медицини та біотехнологій імені С.З. Ґжицького триватимуть практичні курси для ветеринарів. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі ЛНУВМ та БТ.

veterubary

До участі у майстер-класах зголосились ветеринарні лікарі з усієї України.

Курси проходять в рамках Програми транскордонного співробітництва Польща-Білорусь-Україна 2007-2013. Завдяки коштам ЄС на базі Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій імені С.З. Ґжицького була створена ветеринарна школи передових методів діагностики зі спеціалізованими лабораторіями. Університет отримав сучасне обладнання, зокрема автомобіль «Ветеринарна допомога», цифровий рентгенапарат, ультразвукові апарати, ендоскоп, обладнання для лабораторних досліджень, хірургічне обладнання тощо.

Сьогодні лише у Львові мешканці тримають десятки тисяч домашніх дрібних тварин, які вимагають постійного догляду та лікування. Тому українським лікарям-ветеринарам надзвичайно важливим є ознайомлення з передовим світовим досвідом у питаннях ендоскопічних досліджень собак та котів, вивчення захворювань їх травної системи та проведення сучасної лабораторної діагностики.

 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *