ОСТАННІ НОВИНИ

Деревообробників запрошують взяти участь в аукціоні

|

Представників вітчизняних деревообробних підприємств запрошують взяти участь у аукціонних торгах для забезпечення виробничих потреб своїх підприємств сировиною. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі ЛОДА.

derevo

Загальні та спеціалізовані торги відбудуться 2 червня цього року. Відтак з метою своєчасного формування лотів лісогосподарські підприємства Львівського ОУЛМГ уже завершили формування виробничої програми третього кварталу цього року.

У третьому кварталі 2016 року планують заготовити 219 тис м3 деревини, включаючи від рубок головного користування – 143,7 тис м³ та 75,3 тис м³  від рубок пов’язаних з веденням лісового господарства.

У лісогосподарських підприємствах перероблять близько 48,9 тис м³ деревини. Планують випустити 9,3 тис м³ обрізних хвойних пиломатеріалів, з яких 5,6 тис м³ реалізувати на експорт; 4,5 тис м³ заготовок до європіддонів, з яких 3,4 тис м³ – на експорт; виготовити та поставити внутрішнім споживачам 7,4 тис м3 технологічної тріски. Зазначимо, на цехах переробки цих підприємств постійно працює 425 осіб.

Зазначимо, загальні аукціонні торги проводитиме Товарна Біржа «Львівська Універсальна», а спеціалізовані – Товарна Біржа «Київська агропромислова біржа».

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *