ОСТАННІ НОВИНИ

Бенкет під час війни. Львів готується приймати Alfa Jazz Fest 2016

|

У червні у Львові відбудеться джазовий фестиваль Alfa Jazz Fest 2016. Минулоріч на фестивалі не обійшлось без гучних скандалів, зокрема, навколо його «російського» походження. Втім цього року знакова подія знову відбудеться у Львові.

джаз

Як повідомив Львівському порталу координатор ГО «Економічний бойкот ний рух» Олег Радик, фестиваль під прапором окупанта поки що гнилими помідорами закидати не планується. Натомість активісти проведуть перемовини з керівництвом Alfa Jazz Fest.

«У нас запланована зустріч з керівництвом фестивалю. Ми просто подивимося один одному в очі, а потім ми проведемо зустріч  активістів «Економічного бойкотного руху» та інших громадських організацій. І, думаю, приймемо рішення, як саме ми будемо реагувати на цей російський фестиваль під час російсько-української війни». – заявив О. Радик.

бойкот

«Ми ж відкриті для світу. Ми ж не тільки “фашисти”, ми спілкуємось. Нам нема що ховати. Ми ж не прийдемо протестувати в балаклавах і так далі», – додав він.

Як відомо, Alfa Jazz Fest у Львові проводиться за підтримки «Альфа-банку»  – банку, що входить до «Альфа-групп» росіянина Михайла Фрідмана.

Цього року Alfa Jazz Fest буде проходити з 24 до 27 червня. Програму заходів можна прочитати тут.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *