ОСТАННІ НОВИНИ

Євробачення  у Львові – не більше, ніж піар-хід Садового, - експерт

|

Колишній керівник Національної телекомпанії України, відповідальний за проведення в Україні Євробачення у 2005 році у коментарі Львівському порталу заявив, що Львів має примарні шанси провести конкурс Євробачення наступного року.

46

«Проведення Євробачення-2017 у Львові, на мою думку, є практично нереальним. Стадіони для цього не підходять, ні один конкурс на них не проводився. Це телевізійний пісенний конкурс, тому він обов’язкоко має проводитися у критих об’єктах. А заяви щодо можливості проведення наступного Євробачення на «Олімпійському» чи «Арені Львів» є абсурдними, це виключено апріорі. У місті Лева нема необхідного концертного залу, який би вміщав хоча би 2 тисячі осіб. Тому, на мою думку, Львів практично не має шансу прийняти Євробачення», – наголосив Тарас Стецьків.

За його словами, зараз проведення конкурсу найбільш можливе у Києві.

«У 2005 році ми розглядали 2-3 таких об’єкти в Києві, але зупинилися на «Палаці спорту», який на той час був чи не єдиним залом, який відповідав критеріям, що виставляла Європейська мовна спілка (організатор і власник прав пісенного конкурсу «Євробачення»). Втім я би так само рекомендував подивитися на приміщення у Дніпропетровську та Одесі. Львів заявляє про спроможність прийняти Євробачення, такі ж заяви у Одеси, Вінниці, Дніпропетровська та Києва. Це не більше, ніж піар-хід. Я був би дуже радий, якби мій улюблений Львів прийняв цей конкурс. Але тут нема такої можливості, тому це місто швидше за все навряд чи розглядатимуть», – підкреслив Тарас Стецьків.

Як Львівський портал вже повідомляв, перемогу на Євробаченні-2016 отримала українська співачка Джамала.  Переможниця припустила, що наступний конкурс можуть прийняти Львів, Київ або Одеса. Своєю чергою міський голова  Львова Андрій садовий заявив, що місто готове провести Євробачення-2017, якщо в цьому буде потреба. 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *