ОСТАННІ НОВИНИ

У зоні АТО загинув військовий

|

Внаслідок бойових дій у зоні АТО загинув український військовий, що одного поранено. Про це повідомляє ІАЦ РНБО, передає кореспондент Львівського порталу.

mapa

«Луганський напрямок

Противник порушив режим тиші 1 раз – у Щасті.

Донецький напрямок

Тут різко загострилася обстановка. Противник активізував обстріли по всьому фронту – на Світлодарській дузі, у Зайцевому, Авдіївці, Опитному. Вчора ворог випустив по наших позиціях понад 80 мінометних мін. Традиційно противник активізується у другій половині дня і посилює обстріли  надвечір. Зокрема, поблизу Опитного противник намагався прорвати лінію фронту силами ДРГ, яку прикривали міномети та зенітка. Бій тривав понад годину.

Всього за минулу добу на Донецькому напрямку відбулося 18 ворожих обстрілів, зокрема 7 мінометних.

Маріупольський напрямок

Тут аналогічна обстановка. Ворожі провокації із застосуванням важкого озброєння тривають по всьому фронту. Противник веде вогонь в трьох точках – у Красногорівці, Мар’їнці та Широкиному, на інших ділянках фронту тихо. Всього вчора на цьому напрямку відбулося 18 ворожих обстрілів, зокрема 3 мінометних.

За минулу добу внаслідок бойових дій 1 український військовослужбовець загинув, 1 – зазнав поранень. Це сталося на Донецькому напрямку.

Втрати противника за минулу добу: 6 поранених бойовиків зі складу так званих «3-ї окремої мотострілецької бригади» та «11-го окремого мотострілецького полку» «1-го армійського корпусу» бандформування «ДНР», – йдеться в повідомленні.

Фото: ІАЦ РНБО

 

 

 

 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *