ОСТАННІ НОВИНИ

У львівській філармонії пройде благодійний концерт в підтримку поранених бійців у зоні АТО

|

Благодійна організація Фонд Братів Кузьміних спільно із Гарнізонним Храмом Свв. Апп. Петра і Павла організовує виступ відомої української поетеси Анастасії Дмитрук у Львові.. Концерт відбудеться у середу, 18 травня, у приміщенні Львівської філармонії.

index

Метою поетичного виступу є залучення української спільноти до реальних проблем військових, що постраждали внаслідок війни на Сході України.

До військових дій в Донецькій та Луганській областях, починаючи із 2014 року, було направлено найкращих синів нашої Батьківщини із усіх її куточків. Багато залишилось там назавжди… Кількість поранених військових невпинно росте. І саме вони потребують допомоги громади у гідному вирішенні питань лікування та реабілітації.Адже вони захищають наші домівки, пишуть історію сильної, вільної країни, будують світле майбутнє для нащадків, і тому мають бути захищені нами, бо ми є тил.

Фонд Братів Кузьміних займається лікуванням поранених українських військових вже майже рік. За цей період за допомоги небайдужих було зібрано і перераховано у різні міжнародні клініки біля 5 000 000 грн.Цими коштами було врятовано не одне життя та доля.

Благодійний концерт у Львові 18.05.2016р передбачає озвучення сьогоденних проблем військових, зокрема двох бійців Горбаня Романа (Львів) та Федорчука Олега (Житомирщина).  Вони потребують професійного медичного втручання за кордоном. Всі кошти, зібрані на концерті, буде направлено на лікування цих воїнів.

В програмі концерту буде надано слово:  Настоятелю Храму Свв. Апп. Петра і Павла ОтцюСтепану, голові держслужби по справам учасників АТО Артуру Дерев’янко, начальнику Львівського військового шпиталю Івану Гайда, директору парку культури та відпочинку ім.Б.Хмельницького Олександру Молодому, легендарному комбату Олегу Кузьміних, військовим представникам різних підрозділів.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *