ОСТАННІ НОВИНИ

На Львівщині чоловік вдався до тортур, щоб заволодіти автомобілем жінки

|

Зловмиснику, який намагався вбити жінку при викраденні її автомобіля, загрожує довічне позбавлення волі. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі прокуратури у Львівській області.

пістолет

Прокуратурою Львівської області затверджено та скеровано до суду обвинувальний акт у кримінальному провадженні відносно 30-річного мешканця міста Броди, який у листопаді минулого року намагався вбити жінку під час викрадення її автомобіля марки «Фольксавен Транспортер Т-5».

Встановлено, що обвинувачений, зустрівшись із потерпілою під приводом купівлі транспортного засобу, кілька разів вистрілив їй у голову із вогнепальної зброї, а саме пістолету «ФОРТ-12Р», та прикував поранену непритомну жінку кайданками до сидіння у салоні згаданого автомобіля.

Відтак, зловмисник, сівши за кермо викраденого авто, продовжив рух, однак у подальшому був затриманий правоохоронними органами.

Вказаному громадянину обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

Він обвинувачується у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч.2 ст.15, п.6 ч.2 ст.115, ч.2 ст.146, ч.3 ст.289 КК України. За вчинення таких злочинів законодавством передбачено покарання у виді позбавлення волі на строк до 15 років або довічного позбавлення волі з конфіскацією майна.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *