ОСТАННІ НОВИНИ

Викрадач автомобілів «погорів» на порушенні ПДР

|

Патрульні затримали викрадача автомобіля,якого підозрюють у кількох злочинах. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Патрульної поліції Львова.

авто

В ніч на 15 травня у селі Руда Кам‘янко-Бузькому районі викрали автомобіль ВАЗ 21063. Зранку усім екіпажам області передали в орієнтування згаданий автомобіль. Вже за годину патрульні помітили автомобіль ВАЗ 21063, який порушив вимогу знаку «Зупинка заборонена» в населеному пункті Великі Мости.

Водій ходив в аптеку.  Коли до нього підійшли патрульні, почав помітно нервувати. На прохання витягнути ключі і запалювання і вийти за автомобіля, водій зачинив двері, завів двигун і почав тікати. Автомобіль під час втечі зачепив припарковане авто. Втікав у напрямку Добротвору. Екіпажу патрульних вдалося його зупинити.

Саме цей автомобіль викрали у селі Руда. На місце викликали слідчих. При огляді транспортного засобу в багажнику та салоні авто лежали  викрадені з дач речі. Відповідні заяви до них надійшли напередодні. Також  при чоловікові був ніж, яким він, за словами слідчих, погрожував іншим громадянам. Чоловік перебував в очевидному стані сп’яніння. Експертиза встановить, наркотичного чи алкогольного. За словами 45-річного затриманого, він раніше судимий за хуліганство.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *