ОСТАННІ НОВИНИ

У Стрию прикрили «казино»

|

У Стрию оперативники УЗЕ припинили функціонування грального залу, що знаходився у місцевому кінотеатрі. Вилучено 22 гральні автомати та 2 тисячі гривень. Про це Львівському порталу повідомили у Департаменті захисту економіки Національної поліції України.

автомати

Проведеними заходами працівники Управління захисту економіки (УЗЕ) Нацполіції у Львівській області встановили, що на першому поверсі місцевого кінотеатру організовано діяльність грального закладу. Вхідні двері залу постійно були зачинені. Тільки своя людина мала змогу туди потрапити.

За результатами санкціонованого обшуку співробітники УЗЕ та слідства вилучили 22 гральні апарати та 2 тисячі гривень, отриманих від надання заборонених послуг. Також вилучено чорнові записи щодо діяльності закладу.

автомати1

Слідчим управлінням ГУНП у Львівській області відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 203-2 (Зайняття гральним бізнесом) Кримінального кодексу України.

а дане кримінальне правопорушення передбачена відповідальність у вигляді штрафу від 170 тисяч до 680 тисяч гривень.

Працівники Управління захисту економіки Нацполіції у Львівській області проводять комплекс оперативних заходів, спрямованих на припинення незаконної гральної діяльності.

автомати2

Фото: lv.npu.gov.ua

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *