ОСТАННІ НОВИНИ

У Стрию чоловік влаштував розсаду конопель на підвіконнику

|

Працівники групи швидкого реагування патрульної  поліції Стрийського відділу поліції  виявили в одному з помешкань у Стрию незаконний посів рослин, схожих на коноплі.  Про це Львівському порталу повідомили у відділі комунікації ГУ НП у Львівській області.

конопля

Так, до Стрийського відділу поліції 10 травня зателефонувала місцева мешканка. Жінка  просила вжити заходів щодо її чоловіка, котрий систематично влаштовує сварки та погрожує їй фізичною розправою.

За вказаною адресою прибули працівники групи реагування патрульної поліції. Під час з’ясування усіх обставин отриманого повідомлення у квартирі правоохоронці зауважили рослини, схожі на коноплі, що росли у вазонах для квітів.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст.310 (посів або вирощування снотворного маку чи конопель) Кримінального кодексу України. Вилучені рослини скеровано на експертизу.

Вчинене карається штрафом до п’ятдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або арештом на строк до шести місяців, або обмеженням волі на строк до трьох років.

Досудове розслідування триває.

Фото: ГУ НП

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *