ОСТАННІ НОВИНИ

У Стрию 17-річному убивці-різнику «світить» довічне

|

На Львівщині судитимуть неповнолітнього, обвинуваченого в особливо тяжких злочинах. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі прокуратури у Львівській області.

зарізав

Так, хлопець убив свого товариша.

«Встановлено, що в січні цього року у місті Стрий він разом зі своїм 19-річним спільником під час розпивання алкогольних напоїв вчинили напад на товариша та пограбували його. При цьому, неповнолітній з метою подолання супротиву потерпілого заподіяв йому 18 колото-різаних ран ножем, несумісних із життям». – повідомляють у прокуратурі.

Відділом ювенальної юстиції прокуратури Львівської області затверджено та скеровано до суду обвинувальний акт щодо хлопця,  який підозрюється у вчиненні особливо тяжких злочинів.

Дії 17-річного хлопця кваліфіковано за ч.4 ст.187 (розбій, поєднаний із заподіянням тяжких тілесних ушкоджень), п.6 ч.2 ст.115 (умисне вбивство з корисливих мотивів) Кримінального Кодексу України.

За клопотанням прокуратури підозрюваним обрано запобіжні заходи у вигляді тримання під вартою без можливості внесення застави.

Зважаючи на те, що згідно з чинним законодавством за скоєння таких злочинів передбачено покарання у виді довічного позбавлення волі, кримінальне провадження стосовно неповнолітнього та його співучасника розглядатиметься судом присяжних.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *