ОСТАННІ НОВИНИ

Бюджетна авіакомпанія Ryanair готує співпрацю зі Львовом?

|

Найбільший лоукостер Європи Ryanair зацікавився українським ринком авіаперевезень, зокрема веде переговори зі Львовом. Про це повідомив комерційний директор компанії Девід О’Брайен в інтерв’ю Forbes.net.ua.

літак

«Ми ведемо діалог з людьми зі Львова, але не думаю, що ми будемо обговорювати польоти в Одесу. Україна зараз може розглядатися тільки як додаток до наших основних ринків», – заявив О’Брайен.

Він також додав, що такими ринками є Італія, Іспанія, Великобританія, Ірландія, Німеччина, де безліч популярних напрямків значно ближче, ніж Україна.

«Модель бізнесу компанії полягає в тому, щоб кожен додатковий рейс збільшував їх собівартість, розраховану на одного пасажира, тому в Ryanair очікують повернення цієї інвестиції. Зараз в Україні, звичайно, є попит на польоти в багато країн. Але найбільше це польоти на Схід, а також Північ, куди Ryanair не має права літати юридично, і навіть фізично не має можливості виконувати ці польоти “, – пояснив комерційний директор лоукостера.

Прихід авіаперевізника в Україні також прискорить укладення договору про єдиний авіапростір з Європейським Союзом.

За підсумками 2015 року Ryanair перевіз 101,4 млн пасажирів, ставши першим в світі, чий пасажиропотік за рік перейшов за сотню млн чоловік.

Раніше Львівський портал писав, що до Львова може повернутися лоукост WizzAir.

Фото: www.airways.uz

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *