ОСТАННІ НОВИНИ

Львів’янам пропонують обрати музей свого настрою

ІРИНА ПУПКО для Львівського порталу

|

З 19 травня з нагоди Міжнародного дня музеїв у Львові стартує новий проект «Обери музей свого настрою», який передбачає представлення у музеях різних за тематикою заходів за принципом «один день – один музей». Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Львівської міської ради.

електроакустична музика

Проект розпочнеться 19 травня і триватиме до 24 травня. Кількість учасників проекту – 35 музеїв.

«У програмі: тематичні екскурсії, лекції, майстер-класи, огляди цікавих виставок та експозицій. Вікова категорія необмежена, адже пропонується програма для дітей, учнів, студентів та дорослих за доступними цінами. Окрім цього, є можливість безкоштовно відвідати окремі музеї в рамках проекту та стати учасником безкоштовної екскурсії», – повідомили організатори.

Щоб стати учасником заходу, слід попередньо зареєструватись за телефоном музею. Є заходи і без попередньої реєстрації.

За активну участь відвідувачам пропонуються оригінальні подарунки, які розігруватимуться протягом проекту. Серед подарунків: квитки на екскурсії по місту, одноденні тури Львовом та Львівщиною, квитки на театральні вистави, у розважальні центри, на майстер-класи, а ще цікаві книги від львівських видавництв.

Щоб взяти участь у розіграші подарунків, потрібно відвідати музей в рамках проекту, зробити селфі на фоні улюбленого експонату з музею та опублікувати на своїй сторінці в соціальних мережах Facebook чи Instagram із хеш-теґом #МузеямиЛьвова.

Організатори проекту: Львівська міська рада спільно із музеями м. Львова.

Партнери проекту: Чудо Тур, туроператор «Відвідай», туристична фірма «Час на мандри», Львівський драматичний театр ім. Л. Українки, Майстерня карамелі, Видавництво старого Лева та сімейно-розважальний комплекс «Ігроленд».

Детальна програма заходу на www.lviv.travel.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *