ОСТАННІ НОВИНИ

Водій іномарки вистрілив з пістолета, щоб налякати велосипедиста за непристойний жест

|

На Львівщині правоохоронці вилучили стартовий пістолет у хулігана, який намагався пострілом налякати велосипедиста. Про це Львівському порталу повідомили у відділі комунікації ГУ Національної поліції у Львівській області.

пістолет

У Старосамбірське відділення поліції на оперативну лінію 102 надійшла інформація від місцевої мешканки про те, що 10 травня о 16.20 невідомий чоловік, проїжджаючи у автомобілі біля неповнолітнього велосипедиста, здійснив постріл у повітря з невідомої зброї.

Як встановили правоохоронці, стріляв 50-річний мешканець Старого Самбора. Як пояснив чоловік, проїжджаючи вулицею, він посигналив велосипедисту щоб привернути його увагу, оскільки той небезпечно маневрував на проїзній частині. У свою чергу велосипедист показав йому непристойний жест. Після цього водій здійснив постріл зі стартового пістолета, призначеного для створення шумового ефекту.

Стартовий пістолет марки «EKOL» правоохоронці у водія вилучили. За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.296 (хуліганство) КК України. Санкція статті передбачає покарання – штраф або обмеження волі на строк до п’яти років. Проводиться досудове розслідування.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *