ОСТАННІ НОВИНИ

На Львівщині п’яна жінка зарізала свого коханця

|

Правоохоронці Львівщини розкрили вбивство чоловіка на стадіоні. У вбивстві 56-річного мешканця Жидачівського району обґрунтовано підозрюється його 52-річна співмешканка. Про це Львівському порталу повідомили у відділі комунікації ГУ Національної поліції у Львівській області.

ніж

 

У неділю, 8 травня, в одному з сіл Жидачівського району на біговій доріжці місцевого стадіону було виявлено тіло чоловіка з ознаками насильницької смерті: у грудній клітині експерти виявили колото-різану рану.

Як встановили правоохоронці, 7 травня близько 22.00 години між загиблим та його 52-річною співмешканкою стався конфлікт. Під час сварки жінка, котра перебувала у стані алкогольного сп’яніння, завдала чоловікові удар ножем в область грудної клітки. Подія сталась у подвір’ї домогосподарства зловмисниці. Після цього поранений зміг дійти до стадіону, де і помер. Зранку його тіло виявили місцеві мешканці.

Зловмисницю затримано. Її дії правоохоронці кваліфікували, як умисне вбивство – кримінальне правопорушення, передбачене ч.1 ст.115 Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк від семи до п’ятнадцяти років.

Працівники поліції затримали зловмисницю в порядку ст.208 КПК України. Суд обрав для неї міру запобіжного заходу – домашній арешт. Досудове розслідування триває.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *