ОСТАННІ НОВИНИ

У Червонограді взяли під варту квартирних злодюжок

|

На Львівщині правоохоронці затримали зловмисників, котрі скоїли квартирну крадіжку. Про це Львівському порталу повідомили у відділі комунікації ГУ Національної поліції у Львівській області.

квартирний злодій

У Червоноградський відділ поліції 5 травня на оперативну лінію 102 надійшло повідомлення від 42-річного місцевого мешканця про те, що з його квартири було викрадено гроші у сумі 1200 євро, три золотих ланцюжка та п’ять золотих каблучок.

«Встановлено, що зловмисники проникли у приміщення, підібравши ключі до вхідних дверей. Також встановлені особи, причетні до скоєння цієї крадіжки. Ними виявились чоловіки віком від 25 до 30 років, один з яких раніше судимий», – повідомив начальник Червоноградського відділу поліції підполковник поліції Андрій Дикий.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч.3 ст.185 (крадіжка) КК України. Червоноградський міський суд обрав для зловмисників міру запобіжного заходу – тримання під вартою.

Зараз правоохоронці перевіряють затриманих на причетність до скоєння інших подібних злочинів. Проводиться досудове розслідування.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *