ОСТАННІ НОВИНИ

Поліцейські врятували львів’янина своєю кров’ю

|

Львівські поліцейські здали кров для львів’янина, у якого сталася серйозна проблема з легенями. Про це у Facebook повідомив дописувач Андрій Ровецький, передає кореспондент Львівського порталу.

поліція

За його словами, до лікарні потрапив його знайомий.
«Почалось все з того,що знайомий попав в лікарню через те, що в нього тріснула легеня. Через нюанси при операції людина втратила багато крові і стан став дуже критичним.
Ми активно шукали донора відповідної крові. Необхідно було знайти декілька донорів. Ледве-ледве знайшли двох. Але цього було недостатньо і часу було мало. Людина була на грані між бідою і другою операцією», – йдеться у повідомленні.

За словами чоловіка, в центрі здачі крові перебував  поліцейський в формі,який здавав добровільно кров іншої групи.

«Почувши краєм вуха про цю ситуацію, він підійшов і вияснив,яку кров треба. За мить обдзвонив цілу групу поліцейських, які були на зміні і організував їх разом допомогти. Коли знайшли необхідну кількість донорів і відповідну групу крові,всі приїхали і здали кров.
До речі,категорично відмовились від будь-яких грошей і взагалі якоїсь подяки. Аж не віриться,що такі люди ще є», – додає користувач.

Зокрема родина та друзі врятованого чоловіка висловлюють подяку::Душенкові Володимиру, Безпалько Галині, Петруку Василю та Герилів Михайлові.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *