ОСТАННІ НОВИНИ

Заступника міністра економіки з сім’єю побили на парковці

|

У місті Переяслав-Хмельницький Київської області сталося побиття заступника міністра економіки Юлії Клименко та її родини. Про це сама чиновниця повідомила на Facebook, передає кореспондент Львівського порталу.

1

Вона  розповіла, як 6 травня з чоловіком і дітьми вирішили відвідати Національний заповідник Переяслав, після чого заїхали оглянути центр міста Переяслав та щось поїсти.

“Не зорієнтувавшись та заблукавши в чужому місці, ми заїхали розвернутися на парковці біля готелю “Артак” (Новокиївське шосе, 51) у той самий час, як туди під’їхав припаркуватися на “Нісан Патрол” власник готелю. Оскільки ми замешкалися і не встигли швидко розвернутися, “джентельмен” почав голосно сигналити і через 15 секунд оскаженілий вилетів зі своєї машини та почав штовхати і бити через відкрите вікно машини старшого сина, викрикуючи нецензурну лексику та погрози”, – написала вона.

“Коли з машини зміг вийти син, вибіг мій чоловік, а згодом і я, щоб зрозуміти, що сталося та заспокоїти “джентельмена”, до нас підбіг ще й пасажир “Нісана” та активно підключився до нашого побиття”, – додала вона.

“Моя синьо-фіолетово-зелена права рука з гематомами, розірвана одежа, пошкоджений ніс чоловіка, численні садна, гулі та гематомами на голові сина, якого били головою об бетонний бордюр, забите плече, численні синьці, подряпини та садна по всьому тілу, а також психологічна травма молодших дітей, які все це спостерігали”, – описала наслідки побиття чиновниця.

“Це все ми отримали тільки тому, що заважали “джентельмену” заїхати його великою машиною на парковку, яка, скоріше всього, знаходиться в межах червоних ліній та належить місту, отже, не є приватною, а є спільною територією переяславської громади”, – зазначила чиновниця.

За її словами, вона з сім’єю провела 5 годин у райвідділку поліції, де вони надавали свідчення й знімали побої.

За цим фактом відкрито кримінальні провадження, “і тепер слідство розбирається, хто цей оскаженілий “джентельмен”.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *