ОСТАННІ НОВИНИ

У Дрогобичі зловили серійного злодія

|

Як встановили поліцейські, 38-річний раніше судимий зловмисник причетний до семи крадіжок у Дрогобичі. Про це Львівському порталу повідомили у відділі комунікації ГУ Національної поліції у Львівській області.

рецидивіст

Крадіжки були скоєні у період від січня до квітня, коли зловмисник, засуджений у 2014 році до трьох років позбавлення волі, був звільнений від відбування покарання з іспитовим строком на два роки. Проте, на шлях виправлення чоловік не став, а скоїв нові злочини.

У січні чоловік викрав велосипед, залишений біля магазину та п’ятнадцять тисяч гривень з каси продуктового магазину. У лютому – ще дві крадіжки. Зловмисник поцупив два велосипеди та бензопилу, завдавши власникам матеріальних збитків на суму майже п’ять тисяч гривень. У березні та в квітні, ще двоє власників позбулись велосипедів вартістю майже чотири тисячі гривень, а із взуттєвого магазину зловмисник викрав 148 пар взуття загальною вартістю майже 27 тисяч гривень.

Зловмиснику оголошено про підозру у скоєнні злочинів, передбачених ч.3 ст.185 (крадіжка) КК України. Максимальне покарання, передбачене санкціями статей – до шести років позбавлення волі.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *