ОСТАННІ НОВИНИ

Цього року студенти отримають паперові дипломи через економію

|

Щоб зекономити державні кошти, дипломи про вищу освіту робитимуть цьогоріч з целюлозно-паперового матеріалу. Про це йдеться на офіційному сайті Міністерства освіти і науки, передає кореспондент Львівського порталу.

диплом

За попередніми розрахунками, економія державних коштів, запланованих у 2016 році на виготовлення документів про загальну середню освіту, додатків до них, похвальних листів, похвальних  грамот та відзнак про досягнення у навчанні складатиме 7 мільйонів 694 тисячі гривень. Це майже 30% від  запланованих у держбюджеті 25,6 мільйонів гривень.

«Здешевлення стало можливим за рахунок матеріалів, з яких виготовлятимуться документи. Так, цьогоріч атестати про загальну середню освіту на основі фотокомп’ютерних технологій будуть виготовленні з тоншого пластику. Свідоцтва про базову середню освіту, що також виготовляються за допомогою фотокомп’ютерних технологій, будуть з целюлозно-паперового матеріалу, адже цей документ зазвичай не так часто використовується своїм власником. Завдяки цьому економія коштів складе 7 мільйонів 502 тисячі гривень від запланованих 23,3 мільйонів грн», – йдеться у повідомленні.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *